AMOI OFFICE // Part 2

RAKSASAPOKER tangan saya mula mengusap- ngusap segitiga emas susan?. legal berair? tiap kali saya usap? lagi mengeliat ia saya tengok.. mana taknya.. bijik kelentit tidak sunat? tiap kali kena kat sana.. stinm edan ia?.. tetiba ia tarik saya.. dibukaknya pakaian saya?. 

terus dipeluk rapat.. mmmmm nikmat sial? memanglah nikmat?. panass aje?. saya turun balik?. saya tarik panties ia ke dasar? terus ia tolong angkatkan kaki? sialllll?. tidak de bulu?.. saya tanya apsal licin.. ia jawab?? terlihat bersih?? he he he he he he.. 

macm tau tau aje yang saya ni memanglah sukakan puki yang licin?. then saya tanya ia..? you nak i buat apa??? ia jawab? i tidak kira? i dah stim.. siapa suruh u buat i stim? u kena untuk i klimaks malam ni..?? ok? saya jawab??? plisss?.. lick me there? rayu ia?.. saya juga mula menjilat- jilat cipap yang licin ni?

BANDAR DOMINO99 | AGEN BANDARQ | AGEN POKER | DOMINO ONLINE | AGEN DOMINO

 apa lagi?. sembari bersandar di bilik.. sebelah kaki ia angkat letak kat atas kerusi tu?. ternganga la cipap ia? merah kat dalam?.. saya jilat bijik kelentit ia? hingga meleleh- leleh air ia kat peha ia siull?.. memanglah meleleh.. tidak sempat saya tengok pukileleh hingga cam ni.. ia dah menjerit- jerit tu?. memanglah tidak keruan?. saya masukkan fuckin? finger saya kat dalam lubang puki ia?. tidak la ketat berbagai anak dara.. tetapi still lubang puki jugak kan? saya jilat bijik ia? tidak lama cocok tu saya rasa ia nak klimak dah karena ia ramas rambut saya gila- gila? dannnnn?.? arghhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh? ahhhh.. ughhhh uhh uhhh? yessss?. i cummmm yesss thank gods?. fuhh?? i cummm yesss? terus terduduk ia?? saya tengok muka ia senyum tengok saya?? thanks?? ia cakap?. aikk.. takkan thanks ajer.. saya ni nak tembak mana?.

? I dah tolong u? u boleh tolong i takk..??? tolong apa?.? saya senyum ajer?. teruss ia tarik short saya?..? saya cakap..? i wanna fuck you susan? can i??? yesss?.. i nak try batang melayu?.? terus ia kulum batang saya?? mmmmm? nikmat siul?. siap main ngan lidah kat dalam mulut ia? memanglah minah ni kaki blow job betul.. memanglah power ia blow job?? milimeter.. batang you different ngan batang boifre I?. saya cakap Tiongkok tidak sunat?. ia kata berbagai ni lagi best?.. panjang lak tu?.. he he he he he mmmmmmm terus dinyonyotnya batang saya ni?. saya tarik ia bangun? saya cakap?.? i don? t wanna cum inside your mouth? i wanna cum inside your pussy?.? terus saya baringkan ia kat atas meja serta kangkangkan ia? saya main- mainkan batang saya kat atas bibir puki ia dahulu?. saya tenyeh- tenyeh kat bijik kelentit ia?. ia dah start stim balik dah?..? plissss fuck me now? plis?. fuck me..? saya juga tekan la lambat- laun?. tidak sulit santa nak masuk karena air ia dah banyak yang keluar.. so saya mula la pump ia?. pantat ia ok la.. tidak la kecil berbagai anak dara? tetapi lumayan la nak mengemut batang saya ni?. saya henjut ia lebih kurang 10 minit? apabila saya rasa nak tiba saya stop dahulu?.. gitu la?. sebelah tangan saya dok gentel bijik kelentit ia?. memanglah ia stim edan dah?. saya henjut serta terus henjut.. tidak untuk kesempatan.. hingga air liur ia meleleh juga ia tidak sedar? terdapat la dalam 20 minit saya main gitu? saya pikir baik saya pancut kilat.. lagipun minah ni dah puas dah.. kang orang datnag naya aje saya ni kang?. DAFTAR ID PRO PKV

saya juga lajukan henjutan saya sembari ia terkemut- kemut gitu?. apa lagi? power memiliki kemut? saya juga dah tidak tahan ni?.. teruuUSSSSSSSSSSSSSSSSS.. saya pancut kat dalam pukui ia serta saya pancut.. banyak edan siull?. memanglah byk?.. saya henjut hingga saya dah rasa mengilu bari saya stop?.. then saya terus cium bibir ia?? ia balas?. saya cakp? susan?. ini yang i nak dari dahulu lagi?.? ia jawab?.? apsal lu tidak mintak..?? khawatir, lain kali jika i nak boleh tidak?.? saya cakap?.. then ia tengok saya senyumm ajer? terus tarik saya?. gomol bibir saya sembari batang saya masih terendam kat dalam lubang puki ia yang masih panas lagi??. i puass? my boifre tidak sempat treat me like this?. ia tau suruh i blow job ajer.. then terus fuck i.. then kilat cum lak tu?.. di tidak suka lick my pussy?? susan beritahu saya? saya tersenyum bangga karena saya ketahui lain kali mesti ia nak batang saya lagi?.

saya cabut serta ambik tisu lapkan puki ia tu?.. ia hanya mengangkang kat atas meja serta saya tolong lapkan.. tidak pe la.. lain kali nak gunakan lagi?.. lepas gunakan pakaian, saya keluar dari tea room bawak air neskepi saya yang dah sejuk?. he he he he he?. malam tu saya balik kul 12 lebih?. susan juga lebih kurang tu jugak?

esoknya? pepagi saya masuk tea room? saya senyum.. tetiba susan masuk?. ia juga senyum tengok saya senyum sorang- sorang?.. selaber jer saya kiss bibir ia?. then saya seluk dasar skirt ia..? nak rasa pussy waktu pagi?. mesti wangi?? ia sembari tersenyum menarik tangan saya keluar dari skirt ia?? nanti orang tau! ni kita 2 orang saja??.. nanti malam I OT? ia cakap kat saya?. serta saya ketahui jika saya nak pussy gratis lagi.. malam ni kena la tiba opis?? fuhh.. nikmat gak puki Tiongkok ni kann??.