AMOI OFFICE // Part 1

RAKSASAPOKER amoi ni tinngi gak? selalu mampir kerja manfaatkan skirt pendek-pendek.. yang saya jelas dia ni dah ada boifren, biasa la.. kalau amoi cantik + seksi cam ni wajib la ada balak nak sapu? saya lak macam biasa, perangai saya ni senang menyakat staf-staf aku? 

kekadang tu selamba aje saya duduk satu kerusi ngan amoi ni.. hingga dia yang termalu?.. saya membuat macam nak melawak aje la.. tapi didalam hati siapa jelas yang saya memang dok geramkan amoi ni?. boleh kata nyaris tiap-tiap hari la.. at least sekali wajib saya nyakat dia? kekadang saja jer saya terlanggar dia la? saya usik hidung dia la? 

BANDAR DOMINO99 | AGEN BANDARQ | AGEN POKER | DOMINO ONLINE | AGEN DOMINO

dan dulu sekali tu saya terjadi dan dia terlanggar (dengan tangan batang saya ni?) sampaikan boss saya pun jelas yang saya ni memang kaki menyakat? pulak tu amoi ni pandai cakap melayu.. so tak de perihal la? opis saya ni kekadangnya ada gak pegi karaoke ngan ramai-ramai? n amoi ni memang kaki disko? selalunya kalau ke disko.. 

memang saya tak lepaskan kesempatan menari ngan dia? orang lin pun macam jelas ajer? gara-gara saya tinggi.. dia pun tinggi?.. so, padan la.. hanya saya melayu dia cina.. itu aje? dia dah boifren, saya pun ada gilfren gak?. by the way. nama dia susan aje kitorang panggil?

cerita sensasi ni bermula pada satu malam?. saya nak kena siapkan bonus simulation.. so saya balik tempat tinggal dulu? mandi? rubah manfaatkan short then mampir opis balik lebih kurang kul 7 malam?. era saya nak masuk bilik aku.. saya lihat lampu kat meja susan on lagi.. wajib dia OT la? so saya agak wajib ada eksport hari ni? gara-gara dia ni kena menyediakan dokumen-dokumen.. kebanyakan sedang malam baru clear bebudak tu load barang didalam kontena?. dia kena menanti siap loading baru buleh balik?so saya membuat macam biasa aje la?. saya masuk bilik saya dan sambung membuat kerja?. kul 8 lebih saya nak muncul makan? then saya call susan.. ajak dia pergi makan?. dia cakap dia dah makan.. then saya kata teman saya ajer? then dia kata ok la?.. terlepas makan balik opis.. tak de apa yang disembangkan sangat.. hanya cerita kosong aje?. then saya balik opis.. saya ada bilik sendiri? susan duduk kat admin side diluar ajer?. saya pun sambung kerja la?. DAFTAR ID PRO PKV

lebih kurang kul 10 lebih , saya ingat nak pekena neskepi.. so saya pergi la kat tea room kitorang.. saya bukak pintu terperanjat saya gara-gara susan ada kat dalam?. he he he he.. dia pun terkejut? dia dok membongkok kat cermin sambil membelek bibir dia?. katanyer bibirnya kering? so dok lihat ajer la? oh lupe lak.. hari ni dia manfaatkan baju hitam ada butang kat depan sekali bersama dengan skirt tu? baju lembut?. so dia membongkok. muncul la wujud bontot dia yang tonggek tu? saya pun sambil membuat neskepi jeling-jeling gak kat bontot dia ni?.. saya cakap kat dia ?susan? u jangan tonggeng itu macam, nanti saya geram susah?. ? dia gelak aje sambil jawab balik.. ? u otak gila la?. tak de ingat lain ka ? ? saya cakap ?ada..ingat u aje la? ? he he he he he?. saya gelak dia pun gelak?.. ishhh era tu saya memang geram betul la la?. ishhhh? saya tak kira la.. apa nak jadi-jadi la?. saya letakkan mug saya yg ada neskepi kat pinggir then saya berdiri kat belakang dia buat-buat nak lihat la.. bibir dia tu?. saya memang dah geram dah?. saya saja jer rapatkan batang saya kat celah bontot dia?. tetibe pusing ngadap saya dan lagaknya macam marah? ?ehhhhh.. apa u membuat ni?. ? ? saya diam aje?. then saya cakap? ? kan saya kata saya geram lihat u?. selalu ada orang saya tak boleh membuat macam ni?? saya tenung mata dia tepat? dan saya makin lama rapat bersama dengan susan? die mengundur hingga ke dinding dan tak boleh nak mengundur lagi?. saya tenung pas mata dia lagi.. and saya cakap ?susan?. i senang lihat u? u seksi? saya geram?.? saya dah rapat betul bersama dengan dia? tangan saya pegang pinggang dia?.. susan tak cakap apa-apa.. hanya wajah macam orang kena pukau aje? terperanjat kot?. then saya slowly movekan bibir saya kat mulut dia?. tetibe aje secara otomatik dia balas ciuman aku? pehh.. ganas gak dia cium?. mmg kaki ni dah ada pengalaman memantat pikir aku?. tangan dia mula meraba-raba belakang saya dan bontot saya sekali? saya jelas susan dah lemas dah?. saya gomol gila-gila?. mendengus-dengus saya kerjakan?. memang badan saya dah rapt betul kat badan dia yang dok bersandar didinding tu?.

Ssambil cium mulut dia tu.. tangan aku.. mula merayap-rayap kat pinggir badan dia .. sesekali saya meramas breast dia.. then ponggong dia.. then cipap dia?. turut mana sempat aje.. batang saya usah cerita la macam mana punya stim? memang dah keras gila?. then tetiba dia tolak badan saya dan bersuara? ?nanti ada orang datang? ? saya balas ?mana ada orang la? kami dua ajer? ? bebudak store takkan nak masuk sini?. mmmm? terus saya gomol?.. ?i bukak butang baju ya.. ? dia diam aje? satu-satu butang baju dia saya bukak hingga kesemuanya sekali? saya pun bersama dengan ganas terus mencium badan dia?. nak kata wangi tak la benar-benar gara-gara berasal dari pagi lagi dia kerja? kira bau badan dia ni okay gak ler gara-gara saya boleh cium lagi? teruss saya jilat kat celah dada dia yang masih berbalut bersama dengan bra tu? saya jilat kat celah-celah bra dia sambil lidah saya curi-curi masuk kedalam bra?.. saya dah tak boleh tahan.. terus aje saya unhook bra dia? siallll.. puting merahhh?.. baju dia ngan bra dia dah kat atas lantai ? yang tinggal panties dia aje?. saya terus cium mulut dia ?. turun ke tengkuk.. terus saya jilat-jilatkan puting dia yang menegang tu sambil jari saya mainkan puting yang sebelah lagi tu?.. suara dia mendengus usah cakap la?. tangan dia dok meramas rambut aku? pehhh?? saya nyonyot puting dia lama-lama? hingga dah tegang macam dah nak terputus saya kerjakan?. susan dah hanyut hingga ke mana entah la?.